català | castellano
home

telefono interaccio 609 785 369
conta@teacupuntura, naturopatia, kinesiologia, biomagnetisme, essències florals...


estrella Presentació
estrella Llibre
estrella Tractaments
estrella Tallers FLUIR
estrella SOLTAR
estrella Cursos
estrella Testimonis
estrella Contacte
estrella Links
 
Montse Cardona

FLUIR


Fluïm quan tenim la certesa absoluta de que tot està bé, i que qualsevol situació desestebilitzant no passa per castigar-nos sinó per aprendre, per fer lluir el nostre talent, per canviar el rumb, per reforçar-nos...


AQUÍ i ARA és un regal, per això s'anomena PRESENT

F L U I R

Fluïm quan la vida es converteix en màgia...

Montse Cardona


Fluïm quan vivim en el present deixant anar el control i no creant expectatives.

Presentem dos tallers pràctics per aprendre a fluir divertint-nos.

En els tallers FLUIR treballem punts importants per...

- Reduir l’activitat mental.
- Reafirmar-se ampliant el Present.
- Fer de la ment la nostra aliada.
- Ser conscient dels pensaments i missatges del dia a dia.
- Perdonar / perdonar-se.
- Aprendre tècniques lliberadores que ens situan al present.


>>> Properes dates:
FLUIR 1
Viure creant present
29 setembre 2018, dissabte
De 10 a 14h.
Programa FLUIR 1 aquí
FLUIR 2
Gaudint la plenitud
pendent 2018, dissabte
De 10 a 14h.
Programa FLUIR 2 aquí

- Es poden repetir els tallers tantes vegades com es vulgui.
- Per fer el taller FLUIR 2, s'ha d'haver fet abans el FLUIR 1.
- Inclou documentació i tot el material necessari per fer les pràctiques.

Lloc dels tallers:
Carrer Girona, 3, 5è 3a, Barcelona

Informació i inscripcions:
montsecardonagirona3@gmail.com | Tel. 609 785 369

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Comentaris de participants a edicions anteriors
(en l'idioma original que s'han escrit: català i castellà):

Elisabet

El curso me ha ayudado ser consciente de cómo mis pensamientos afectan a mi vida, cómo gestionarlos para que no me perjudiquen. Evitando que mis pensamientos se conviertan en miedos y en mi mayor enemigo.
El curso me ha ayudado a ver de otro modo mi vida. A permitirme volver a renacer quitando presión a mi vida. Descubrir un nuevo camino sin tantos obstáculos.
No t'imagines com ets important a la meva vida Montse. T'estimo.

 

Eulalia

Bon diiiia!!!
Mil gràcies a tu, Montse, k  estàs cada dia amb nosaltres, guiant-nos i animant-nos a viure mes feliços. A mi m'ajudes a centrar-me quan em disperso. A gaudir més de tots els moments, grans i petits. I cada dia, cada dia!!!!!, poso un somriure a la cara quan llegeixo els teus missatges i els compartim amb els fluidors.
Jo he fet els dos cursos de fluir. Ha estat una vivència nutridora, agradable, divertida. Vaig descobrir la màgia k tu expliques, Montse. Quan estic en CPV i tot flueix i tot va sortint sense fer cap esforç. I et canvien els plans però saps k els k vindran seran millors. No sempre em passa, però quan ho visc es al·lucinant. M'afecta menys el k em diuen les persones k no m'interessen. En aquests dos anys m'he allunyat de les persones k no em feien sentir be, estic mes tranquil.la... Tantes coses!!!
Nomes puc donar-teles gràcies i a vosaltres, companyes fluidores, agrair-vos tot el k compartiu. A mi m'ajuda moltisssim, quan estic be i quan no ho estic tant.

 

Nu

Moltes felicitats Montse, per tot, per ser com ets, sempre positiva, contagiant alegria, pau, amor i compartint els teus coneixements i ajudant-nos a aplicar-los en el dia a dia.
Des que vaig fer amb tu el curs de Fluir, he après a fer fora el que no em convé, encara que hi estigués enganxada, a créixer com a persona i a ser pacient amb tot allò que m'envolta, perquè el que és per mi, vindrà a mi  i el que no, em serveix per apendre, per evolucionar, per preparar-me per el que ve, a FLUIR, a agrair el que m'ha passat, el que em passa i el que vindrà.
Vaig aprenent que el dia a dia és un regal i que he de disfrutar del camí, i si em desvio, em desanimo, em perdo, tinc la teva ajuda, la teva mà, em guies i la força i unió de les companyes del grup que sempre hi són, per aixecar-te, animar-te, espolsar-te la pols i apa a continuar amb el teu camí!!!

Moltes gràcies Montse, moltíssimes gràcies.

 

Judith

Bon dia Montse, la meva sincera enhorabona. El curs de Fluir m'ha donat la oportunitat de veure somriure aquella nena petita. Evidentment  guiada per una mestra. En el meu cas, va ser en el curs de Naturopatia on vaig poder tenir accés a conéixer a aquesta mestra i és aquí on vaig veure clar, des del primer dia, que tot el que em podies oferir era tan senzill com guiar-me i dur-me fins on sóc. Gràcies.

 

Teresita

Quiero dar gracias a este grupo de almas y a las que poco a poco se van a ir incorporando mas (el AMOR LO HACE POSIBLE)
Si estais cansadas...
Si vuestra mente entra en modo hamster en la ruedita....
Si siempre haceis lo que esperan de vosotras....
Si no sentis paz..
Si confundis dolor con amor...
Pero sentis que vinisteis a hacer algo importante!!!
ESTE ES VUESTRO GRUPO!!!💖
Porqué como alguién dijo....y no fuí yo...je je....
LA UNIÓN HACE LA FUERZA!!!!
De quéee???????
DEL AMOR COMPRENSIÓN!!!..ESA ERES TÚ LA ÚNICA VERDAD.
ESO NO TE LO PUEDEN QUITAR NUNCA!!!
Para eso es el grupo😜
GRACIAS A TODAS, OS AMO DESDE LO MAS PROFUNDO.❤

 

Anna

Si me ayudado a estar en el presente, cada vez que quería estar en el pasado o en el futuro. Gracias i estar en el grup ha fet que sigui un recordatori.

 

Lola

Alguien me dijo una vez que buscas? ya está? y yo como buena (acuarina), no lo creí .
El curso de fluir, para mí ha sido providencial, porque me he dado cuenta de que no sé nada! o que lo que se , se me olvida... con este curso he aprendido a recordar cada día cuesta, me enfado conmigo misma por caer otra vez en lo que todas sabemos y conocemos... Miedos!!!
Este curso me ayuda cada día cuando me siento respaldada por todas vosotras, cuando espero con ansia muchos días vuestra ayuda, este curso es un hilo conductor de Amor!...gracias Montse por ofrecérmelo.

 

Esperança

Yo q os puc di, amb els meus 72 anys, mai habia lograt tindre pensament de aqui i ara tan seguit, i pensa i raona el q passa al meu alrededor.
La energia i pos dels demes podian amb mi, i ara man donu compte de si soc jo o no.
Gracias a las teves ensenyanças diarias Montse i la cia del grup (ma amuciona esplicaro pero es axi) .
El meu amor i agraiment.

 

Montse

A mi aquest curs em dona una il lusio més per començar el dia.
Quan em desperto penso en què hi haurà escrit.
Amb el pas dels dies vaig veient que la gent s hi mostra tal com es i com se sent lliurement i que el grup es com un suport i una companyia per anar aprenent coses i vivint el dia a dia.
Estic molt contenta d haver vos conegut.
Ja formeu part de la neva vida.
Gràcies Montse  i a tota la resta per estar aqui.
Una abraçada.

 

Carmen

Gracias maestra por todas tus enseñanzas, por recordarme quien  SOY. Y con el amor y la sencillez que lo haces.
Eres la profe que te enseña a simplificar la vida .
Eres como la mamá que cuando caes y te lastimas con un solo soplo hace que las heriditas del alma casi no duelan.
Eres pura mágia! Me encanta esa frase que siempre dices:"No pasa nada, todo está bien"
Gracias ! Por ayudarnos a entender que es realmente," fluir con la vida". Ya casi lo estoy consiguiendo, aunque está asignatura es realmente durilla, estoy segura que con todas las herramientas que me has regalado en tus cursos la aprobaré!
Me encanta formar parte de tu equipo de fluidores.
Mil gracias!!

 

Rosa

Es un curso formidable por la grant sencillez, con un gran contenido y Montse lo imparte como si fuera un juego repartiendo alegria y mucho amor. Este curso te lleva en todo momento al presente aceptando con gratitud el camino de la vida, dando recurso para no quedarnos atrapados en los obtáculos.Gracies Gracias Gracias.

 

Montse

Aquestes son les meves paraules: Per mi fer aquest curs de “Fluir” ha estat un regal, estic aprenen a viure el “aquí i el ara’, així no es perd temps pensant en el passat i en el futur, intentant dominar la ment i veure els problemes des d’un lloc mes elevat, això m’ajuda a trobar millor les solucions i que no m’afectin tant les coses. Estic encantada d’estar en aquest grup amb persones tant fantàstiques, comencem el dia ple d’energia positiva!!!. Moltes gràcies Montse, per ser com ets, i per acompanyar-nos en aquest camí.

 

Carme

El curso de fluir me ha dado herramientas para aprender a vivir en el aquí y ahora de una manera más ligera,más alegre con menos carga, aunque se esté pasando por una situación difícil y a gestionar mejor mis emociones. Y todo esto explicado de una manera divertida combinando muy bien teoría con experimentación y ayudando a que aflore la niña que tenemos dentro.  Gracias, de todo corazón.

 

Mercè

Es un curso nutridor y de su sencillez podemos aprender como nos complicamos en el día a día. Nos olvidamos de fluir y de volver a lo sencillo. Nos enseñas a no perder nuestra esencia y a estar conectadas con nosotras mismas. Si las cosas las hacemos con amor todo fluye. Montse felicidades por tu trabajo y tu libro será un éxito
Gracias por tu amor incondicional.

 

Concha

Gracias Monse por la unión que has creado entre todos los grupos; en tu entorno, con la sabiduría de ayudarnos a ver cual camino elegir para ser más felices. Gracias

 

 

Elodia

Gracias, gracias,gracias. El curso d Fluir, ha hecho, q mi niña interior, siga viviendo aqui y ahora, q mi vida, sea aqui y ahora, con lo q quiero y lo q no quiero, a experimentar,jugando, amando y siguiendo a mi corazon. Gracias por este curso sencillo y a la vez leccion d vida. D todo.

 

Sole

Es un curso que es altamente beneficioso,debido a su sencillez,y a la vez didáctico,para comprender lo que es realmente importante,aprender a  fluir ,y lo importante de la vida.gracias,gracias,gracias.

 

Isabel

Es un curso sencillo y agradable a la vez que de una manera divertida aprendes a fluir a vivir el presente a vivir el ahora y que sea lo que quiero y lo que no quiero.
Gracias Montse por ese aprendizaje. Hoy es tu dia. Seguro que tu libro sera un exito. Te lo mereces. Gracias por todo. Gracias por estar ahi.

 

Kathy

Empiecé el curso de una manera y lo terminé de otra mucho más agradable!
La profesora Montse, el grupo y las dinámicas me permitieron aprender mucho y libertar losas.
Muchísimas gracias.

 

Montse

Fluir, un curso ameno y muy fácil de poner en práctica por su " fluidez ",  mediante el juego, reencontrandome con mi niña interior.
Montse, gracias por esta gran herramienta,  si los cursos han sido interesantes, estoy deseando leer el libro.
Muchas felicidades,  feliz presentación.

 

Teresa

Gracies a la Montse per donarme les eines per puguer superar totes les mevas pos i altres coses i a tot el grup per  donar soport emocional també cada mati miro quines frases hi ha, ting molta ilució per coneixa el naxement del teu llibre, gracies gracies.

 

Genoveva

Es un curso sencilloy a la vez muy enriquecedor, con las herramientas que ahora tengo gracias a el, cada día fluyo más en el aquí y ahora. Ma ayuda a manejar mis emociones con más consciencia y aceptación, mi niña está encantada con tanto juego y amor.
Gracias Montse por tus enseñanzas. Gracias, gracais y gracias.

 

Ana

Montse!!!
Moltíssimes felicitats per fer realitat aquest projecte en el que gràcies a tu ens veurem reflectides totes nosaltres i k per suposat, serà un llibre de referència.
Gràcies pel teu suport incondicional, per les teves paraules, per la teva saviesa i per la energia k transmets, pel teu somriure. Cada dia, des de k vaig fer el curs de fluir, espero el missatge del GRUP PK m'ajuda a pensar i a ser conscient del k tinc. Hi ha dies millors i potjors però gràcies al grup es porten molt millor! S'ha creat una energia fluidora especial! Gràcies. Fluir i sobre tot, gràcies a tu MONTSE.

M: Meravellosa
O: Optimista
N: Nutridora
T: Terapeuta
S: Sàvia
E: Especial

 

Manoli

Antes del curso de fluir, mi mente organizaba mi vida... el parloteo incesante me agotaba, estando en un estresante ayer, mañana y nunca en el hoy.
El curso de fluir me ha dado indeèndencia, autoestima, bienestar, agradecimiento y sobre todo... PAZ. Me he reencontrado con mi esencia... abriéndome a un amplio abanico de presencia... calma... disfrute de las pequeñas coas. De saber que todo está bien... que después de la oscura noche, llega el alba, me ha enseñado a fluir con la vida. Ahora tengo meomentos de reflexión... Cómo estoy? Cómo me siento? Qué pienso? Qué hago? FLUIR ahora es una herramienta fundamental en mi vida: "CPV" Consciencia, Presencia, Visión. Gracias Montse, por enseñarme a Fluir en la vida, por enseñarme un camino esencial en el día a día... por el amor, entrega y coherencia con lo que haces.

 

Montse

Bona tarda Montse,
He leído los mensajes y por mi experiencia creo que el curso de fluir me enseña a sentir y sobre todo a conectar con la esencia de la vida. Agradecer sobre todo agradecer todas las cosas buenas que hay y que vivo, a entrenar la mente hacia lo constructivo y positivo de mi y de las personas. A saber decir sí y no con el corazón. Gracias y gratitud por haberte encontrado en mi camino. Un enorme abrazo.

 

Guiomar

Hola Fluidores, avui és un dia especial. FLUIR creix, s'expandeix i brilla més. Montse el teu llibre es màgia, amor, experiències, vida, present, tendresa, alegria, optimisme, VIDA.
Els cursos de fluir van aparèixer en el moment que els necessitava. He disfrutat tant amb ells, han estat màgics. En els dos he plorat de felicitat i agraïment. Cada vegada que t¡he mirat als ulls he vist la teva ànima. La teva bondat, saviesa, generositat i el vincle que ens uneix. Aquell fil invisible que ens uneix a tu i a tots els fluidors.
És màgic i sé que sempre hi serà. Cada dia el grup i tu em feu la vida mé feliç i més alegre. Els missatges són l'aprenentatge que necessitem cada dia i que ens arriba a través teu.
Gràcies a tu, i a totes per aquest cercle tan poderós ple d'ÀNGELS que expandim el fluir al món. Aquest lligam és màgic. Us estimo fluidores, seguim fent camí. Seguim aprenent i disfrutant de la vida, agraïnt cada instant.


  Montse Cardona
montsecardonagirona3@gmail.com | Tel. 609 785 369
| c/Girona, 3, 5º, 3ª | 08010 Barcelona
Montse Comerma, 2013