català | castellano
home

telefono interaccio 609 785 369
conta@teacupuntura, naturopatia, kinesiologia, biomagnetisme, essències florals...


estrella Presentació
estrella Llibre
estrella Tractaments
estrella Tallers FLUIR
estrella SOLTAR
estrella Cursos
estrella Testimonis
estrella Contacte
estrella Links
 
Montse Cardona

 

"La malaltia és l'instrument del que es serveix la nostra pròpia ànima per mostrar-nos els nostres errors, prevenir-ne d'altres i impedir que cometem més danys, per retornar-nos al camí de la veritat i de la llum, del que mai hauríem d'haver-nos apartat."

Montse Cardona

Dr. Edward Bach

 

Testimonis...

Si vols deixar el teu testimoni, escriu a montsecardonagirona3@gmail.com

MP, 2015

La Montse és una gran professional que estima molt la seva professió i això es nota. Segons la meva experiència , els seus mètodes sempre han estat encertats. Té un gran domini de les teràpies que aplica.
És intel·ligent, generosa, dóna bons consells i transmet molta pau. És un ésser humà que es fa estimar.
Mai no oblidaré els missatges de suport que m’enviava quan vaig tenir un fAmiliar greu a l’hospital.
Moltes gràcies Montse per ser com ets amb tots els que t’envolten.

 
Elena Franco , gener de 2014

Montse CardonaFa anys que conec a la Montse, i com sempre dic, és un àngel que va aparèixer a la meva vida quan necessitava ajuda, i des d’aquest moment no he deixat de visitar-la.
A part de la seva gran professionalitat, cal destacar la seva calidesa humana: entrar a la seva consulta és entrar en un lloc ple de pau i energia positiva.
M’ha ajudat en moltes etapes de la meva vida però una de les més importants ha estat durant el meu embaràs. Jo tenia moltes pors i gràcies a les seves teràpies vaig tenir un embaràs boníssim i tenir així el meu petit angelet.
Tota la meva família som incondicionals de la Montse, i la recomano a tothom que tingui algun problema del tipus que sigui.
Gràcies Montse per ser la nostra llum.

 
Mercè Cardona, novembre de 2013

A part de ser la meva germana, és la meva mestre de vida. Amb ella he aprés des de que vaig néixer.
Com a testimoni de tractament puc explicar que durant l’embaràs se’m inflaven molt els turmells. El ginecòleg em feia seguir una dieta de verdures, caminar, descansar amb les cames aixecades... però jo anava a pitjor. Quan em va visitar la Montse a l’endemà els turmells ja no estaven inflats, ni es van tornar a inflar (em va donar gotes d'essències de flors) Ella em va dir que la causa eren les pors. He après que les emocions no resoltes es somatitzen en el cos físic. La Montse m’ha ajudat a prendre consciència i a deixar fluir sense expectatives. Quan ho aconsegueixo fer, tot surt rodat, com si fos màgic.

 
Antoni Valls, novembre de 2013

Montse Cardona. La vaig conèixer l’any 1998 després de patir una isquèmia i penso que, haver-la conegut és una de les millors coses que m’han passat en aquesta vida. És una persona, a la qual em costa definir, perquè em falten paraules, no hi ha adjectius suficients. No parlaré de la seva professionalitat o virtuts com a terapeuta, ho faré com a persona bàsicament.
testimoniLa seva humanitat, el seu saber estar i les seves paraules transmeten pau i serenitat. Quan estàs en la seva companyia, “patint” qualsevol de les teràpies que domina de forma excepcional, et fan créixer com a persona i sempre surts nou.

Bé,podria estar dient moltes coses sobre la Montse, però només diré, si necessiteu ajuda, aneu a la seva consulta i tindreu ajuda segura, ja sigui amb ella directament o amb algunes de les seves companyes, que també són genials.

 
Rosa Solé, juliol de 2013
Fa anys que conec a la Montse Cardona, i sempre m’ha meravellat la seva professionalitat i que a través del test kinesiològic pugui esbrinar la causa dels problemes físics i estats emocionals. Ella mateixa prepara gran part dels oligoelements i elixirs florals que entren en el preu de la consulta.
testimoniRecentment, arran d’unes endodòncies molestes vaig tornar a la consulta i en un parell de sessions amb imans van desaparèixer totes les molèsties dentals i cervicals.
Molt recomanable i econòmica
.
 
A.Vidal, gener de 2013
Em van diagnosticar el virus del Papil·loma Humà. Em van dir que no tenia cura i que si s’agreujava la lesió del coll d’úter m’haurien d’operar. Al cap del temps, la doctora va decidir operar-me i jo em vaig negar, perquè abans volia provar alguna teràpia alternativa.
Amb la Montse Cardona n’hi va haver prou amb 3 sessions d’imans combinades amb teràpia floral.
Les posteriors analítiques van donar negatiu. La doctora no s’ho creia i ho va atribuir a un error de laboratori. Un següent test va tornar a donar negatiu, així que finalment em van donar l’alta.
Desconec el mecanisme de curació de la teràpia que utilitza la Montse Cardona, però el cas és que ja no tinc el virus.
Només tinc paraules d’agraïment a la Montse per la seva professionalitat i honestedat.
 

Júlia Puigdemont, desembre 2012
Conozco a Montse desde hace 10 años, es mi terapeuta, la cual me ha ayudado en testimonimomentos de depresión. Es una buena profesional, seria y muy humana.
También trató a mi sobrina de 7 años, por una alteración psicológica que hacía que se arrancara las cejas y las pestañas. La ayuda de Montse fue providencial.

Si vols deixar el teu testimoni, escriu a montsecardonagirona3@gmail.com
Montse Cardona
montsecardonagirona3@gmail.com | Tel. 609 785 369
| c/Girona, 3, 5º, 3ª | 08010 Barcelona
Montse Comerma, 2013