català | castellano
home

telefono interaccio 609 785 369
conta@teacupuntura, naturopatia, kinesiologia, biomagnetisme, essències florals...


estrella Presentació
estrella Llibre
estrella Tractaments
estrella Tallers FLUIR
estrella SOLTAR
estrella Cursos
estrella Testimonis
estrella Contacte
estrella Links
 
Montse Cardona

Tractaments

Per què MEDICINA EMOCIONAL? Montse Cardona
Qualsevol desequilibri, alteració, conflicte o malaltia, s'origina en el camp emocional.
Per a retrobar l'equilibri utilitzo la Kinesiologia com a test de diagnòstic. D'aquesta manera estableixo una comunicació amb el pacient i obtinc la informació que ha desencadenat el desequilibri: quan, on ha afectat, i quin és el tractament més adequat. A partir d'aquí es retorna a l'equilibri, és a dir, es recupera la salut.
Aquesta és la NOVA MEDICINA: personalitzada perquè tots som diferents i cada persona rep un tractament específic.

Antigament els metges xinesos cobraven per mantenir la salut dels seus pacients.
Els "procuradors de salut" no ens podem limitar a ajudar a una persona malalta. Hem d'educar per a que s'entengui la salut des d'un punt de vista més ampli i conscient. Així entrem en la MEDICINA PREVENTIVA.

TÈCNIQUES D'ALLIBERACIÓ EMOCIONAL

Per alliberar emocions passades que ens bloquegen en el present, obtenim la tècnica més adequada a través del test amb kinesioglogia. Amb aquesta tècnica podrem descobrir l’origen del bloqueig i comprovar si s’ha de complementar amb alguna altra. Tot plegat amb l’objectiu de desfer els nusos que ens limiten, o ens paralitzen, o ens causen malestar...

esencias floralesEncara que es pot tractar directament una emoció que ens afecta en el moment present, és important prendre consciència de quèqui ens ha provocat en el passat aquest estat emocional actual. Segurament, aquesta emoció que ens fa nosa no és el primer cop que la patim. No volem que l’emoció ens porti a un estat on no volem anar, però no sabem com evitar-ho. Prendre consciència del desencadenant de l’emoció és la primera passa per a dominar-la.

La ment respon a records i associacions de manera molt ràpida: tots disposem d’un arxiu de memòries molt potent. Un exemple habitual és el record amagat d’un estiu desagradable passat a la infància, que ens fa posar malalts o ens fa tenir entrebancs en l’edat adulta cada cop que volem fer vacances. Per ganes que en tinguem conscientment, el nostre inconscient associa vacances amb perill, i ens intenta protegir provocant-nos algun daltabaix per evitar el suposat perill.

Per revertir el procés i alliberar l’emoció de bloqueig, les tècniques que més utilitzo són:

- Codi de l’Emoció
- Recerca de traumes des del naixement fins al moment actual
- Vision Balance
- Essències florals
- Biomagnetisme
- Tècnica Metamòrfica
- Recerca i alliberació d’estructures limitants.
- Regressió a l’origen per a prendre consciència i realitzar un canvi
- Alliberació de l’estrès.

 
KINESIOLOGIA

La Kinesiologia és un mètode o tècnica que ajuda al diagnòstic i tractament de kinesiologiaqualsevol desequilibri. S'estableix una comunicació amb el pacient obtenint la informació que permet restablir l'estat de salut.
Parlem de kinesiologia holística perquè avaluem i tractem al ser humà complet, per això parlem de camps o nivells: estructural, químic, emocional, electromagnètic, energètic. Així establim el tractament més ràpid i efectiu, i per tant, individualitzat. Tots som diferents i perdem el nostre equilibri d'una forma diferent. Els tractaments són tots eines naturals: Oligoelements, Essències Florals, Homeopatia, Acupuntura, Biomagnetisme, Holopuntura, Vission Balance, Alliberació Emocional per diferents mètodes...

 

esencias floralesESSÈNCIES FLORALS I VIBRACIONALS

Fórmula que ofereix l'ajuda per restablir la salut a través de l'harmonització i equilibri del camp físic, mental, emocional i espiritual.
Segons el Dr. Eduard Bach, creador de les Flors de Bach:
"La malaltia no és una crueltat, ni un càstig. És únicament un avís: l'instrument del que es serveix la nostra pròpia ànima per mostrar-nos els nostres errors, prevenir-ne d'altres i impedir que cometem més danys, per retornar-nos al camí de la veritat i de la llum, del que mai hauríem d'haver-nos apartat".

OLIGOTERÀPIA

El tractament amb Oligoelements és el de major elecció, doncs és el més natural, el més nostre. Els Oligoelements (OE) són minerals a dosis infinitesimals que actuen com catalitzadors de reacciones químiques en el nostre organisme, o que formen part d'estructures bàsiques del nostre cos.

De manera molt bàsica, es pot explicar que si tenim les quantitats correctes d'OE, la nostra salut és bona. En el viure diari gastem OE, del qual el nostre cos ens avisa mitjançant símptomes de què està fallant. Si aquests símptomes són lleus, al reposar els OE corresponents, revertirà el procés i tornarem a l'estat de salut. Quant més temps passi i més greu sigui el desgast, més difícil o més temps farà falta per millorar aquest estat, si és possible fer-ho.

 

BIOMAGNETISME

holopunturaRegular el camp magnètic és vital per mantenir l'equilibri del nostre medi intern. Està científicament demostrat que un disgust baixa el nostre sistema immunitari i canvia el PH, cosa que debilita la barrera defensiva i permet la proliferació o infestació d'agents patògens.
La utilització del biomagnetisme amb finalitats terapèutiques és per tant molt important i de gran eficàcia.
Es pot treballar amb un o dos imans:
Les tècniques que utilitzen un iman ens serviran per esborrar un nucli que s'ha activat amb un trauma, i es somatitza físicament. Amb l'iman s'allibera l'emoció enquistada en l'inconscient de l'època de gestió, resoldre un conflicte, etc.
El Parell Biomagnètic és el treball amb 2 imans de pols oposats per netejar el cos de microorganismes patògens (bactèries, virus, fongs i paràsits), regular funcions glandulars o desbloquejar una emoció o energia estancada.

HOLOPUNTURA

holopunturaL'Holopuntura és un mètode pràctic de tractament per aplicació dèrmica d'Holosíntesi en punts d'Acupuntura o de localització terapèutica o simptomàtica. Podem dir, de manera senzilla, que és l'acupuntura sense agulles.

Davant d'una situació d'estrés, el cos fa una adaptació que pot ser correcta o forçada per no respondre a d'altres estímuls. Així es produeixen contractures i petits desequilibris que a la llarga acaben en alteracions més o menys importants. Al aplicar Holosíntesi estem entrant informació, aquest cop adequat per tornar a l'equilibri total, holístic, del ser humà. Així anirem dissolent tots aquests bloquejos físics en els sistemes afectats, permetent tornar a l'estat d'equilibri real i benestar saludables.

 

ACUPUNTURA
acupuntura
Tècnica que es basa en l'aplicació d'agulles en meridians d'energia, distribuïts per tot el cos, per restablir l'equilibri, regenerar el desgast, tonificar l'energia vital i enfortir les defenses de la persona.

 

TÈCNICA METAMÒRFICA

Tècnica metamòrfica La finalitat d'aquest suau massatge a peus, mans i cap, és mobilitzar fins aconseguir eliminar els bloquejos dels patrons energètics de comportament.
S'arriba a deixar anar incrustacions a causa de traumes passats, la qual cosa permet millorar símptomes físics, conseqüència de la neteja emocional. Així flueix l'energia vital i es produeix la transformació necessària per recuperar la salut física, mental i emocional.

 
VISION BALANCE (VB)

Montse Cardona, medicina emocionalLa via informativa a través dels ulls és una de les més potents. Un estrés important, perllongat o acumulat altera en gran mesura aquesta via de entrada.
La Vision Balance és un senzill mètode d'alliberament d'estrés, tensions i alteracions físiques i emocionals a través dels músculs oculomotors (MOC) amb l'objectiu de crear un nou focus en la visió del present cap al futur alliberant, les limitacions que impedeix la nova visió.
VB estimula els MOC que són els músculs més ràpids del cos i s'ocupen de la motricitat dels ulls. Si estan hipertònics i no es relaxen, no és possible fer una convergència o rotació correcte i es produeix una alteració de la visió tant de lluny com de prop.
Montse Cardona
montsecardonagirona3@gmail.com | Tel. 609 785 369
| c/Girona, 3, 5º, 3ª | 08010 Barcelona
Montse Comerma, 2013